İSTANBUL / ÜMRANİYE - Hekimbaşı Şehit Onur Kılıç İlkokulu

Şbt

VELİ AKADEMİLERİ KAPSAMINDA TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ DESTEĞİ İLE PSİKOLOG BUSE BAŞAKGİL TARAFINDAN ÇOCUKLARDA UYUM VE DAVRANIŞ KONUSUNDA SEMİNER VERİLECEKTİR.

Ekm

25.10.2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 09.00'DA OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI OLACAKTIR.KATILIMINIZI ÖNEMLE BEKLİYORUZ.

May

23 MAYIS SALI SAAT 09:00'DAOKULUMUZDA  "EN İYİ NRKOTİK POLİSİ ANNE" PROJESİ KAPSAMINDA POLİS TARAFINDAN SEMİNER VERİLECEKTİR.KATILIMINIZI ÖNEMLE BEKLİYORUZ.

May

09.05.2023 SALI GÜNÜ OKUL KONFERANS SALONUNDA SAAT 09.00'DA AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ SEMİNERİ VERİLECEKTİR.TRÜM VELİLERİMİZİN KATILIMINI BEKLİYORUZ.

Ara

PAZARTESİ - SALI - ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE GÜNLERİ 14:45 - 16:15 ARASINDA ÜCRETSİZ OKUMA YAZMA KURSU AÇILACAKTIR

KAYIT OLMAK VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER OKUL İDARESİNE BAŞVURABİLİRLER

Ekm

26 EKİM ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILMASI PLANLANAN GENEL KURULUMUZ YETERLİ KATILIM OLMAMASINDAN DOLAYI HAFTAYA 2 KASIM ÇARŞAMBA SAAT 13:30 A ERTELENMİŞTİR

TÜM VELİLERİMİZİN KATILIMINI BEKLERİZ

TOPLANTI TARİHİ 26/10/2022 SAAT: 09:00

Okul Öncesi Yaz Okulu Duyurusu

Eylül 2021 'de  ilkokula başlayacak olmasına rağmen okul öncesi eğitimden istifade etmemiş olan çocukların hazır bulunuşluk düzeyini artırmak ve akranlarıyla eşit şartlarda ilkokula başlamalarını sağlamak amacıyla okulumuzda yaz okulu açılacaktır.

Planlamaların yapılması ve kayıtların gerçekleştirilmesi için çocuğu anasınıfına gitmemiş velilerin 20 HAZİRAZ tarihinden itibren başvuru yapmaları gerekmektedir.

Ara

Ekm

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 21.10.2021 Perşembe günü saat 09:00 da okul konferans salonunda olacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir